Hoppa till innehållet

Golv

Vi utför ett brett golvsortiment av skräddarsydda systemlösningar från Flowcrete som är vår leverantör – och ger varje kund, liten som stor, en unik service.

Flowcretes moderna golvbeläggningar för industrier och offentliga miljöer är så mycket mer än bara golv. Golven ingår i kompletta system där estetik, funktion och slitstyrka står i fokus och utgör viktiga faktorer för helheten.

Golven är fogfria och därmed lättstädade vilket gör att de lämpar sig väl för miljöer med höga hygienkrav. Golvens egenskaper ger sammantaget en lösning som förutom att vara funktionell också är mycket ekonomisk.

Ni, våra kunder ställer kraven och genom anpassning av härdplastens egenskaper tar vi fram och levererar en lösning på behoven. Det kan handla om industrigolv som kräver hög resistens mot kemikalier och som tål mycket höga belastningar.

Men det kan också handla om golvbeläggningar för publika miljöer eller butiksgolv där man önskar en harmoniserad färgsättning och speciella ytstrukturer. Golvbeläggningen passar mycket bra i det lilla som stora garaget till bilverkstaden.

Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och mer information!

By Formsmedjan. Powered by Yago